Triks ir pavisam vienkāršs – cieti rīsu graudiņi. Samaļot dzirnaviņās nedaudz nevārītus rīsus, tie savāks aromātus un iepriekš malto sastāvdaļu paliekas, norāda Popsugar.com. Un nevajadzēs cīnīties ar ūdens strūklām un mitrām lupatiņām, lai dzirnaviņas nepakļautu pārlieku lielai mitrināšanai.
Kas jādara? Saber kafijas dzirnaviņās vienu līdz divas ēdamkarotes cietus, nevārītus rīsus un samal tos 15-30 sekundes. Kad rīsi ir rupja pūdera konsistencē, malšanu pārstāj. Rīsus izkrati no kafijas dzirnaviņām. Dzirnaviņu vāciņu noskalo zem ūdens strūklas, bet pašas dzirnaviņas izslauki ar mitru virtuves dvielīti. Rezultātā kafijas dzirnaviņas būs atbrīvotas no liekajām smaržām un kafijas, piparu vai citiem krikumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit