jēra gaļa marināde šašliks
Foto: Shutterstock
Daudzviet grilēšanas sezona jau atklāta un bez desiņām uz karstā grila tiek likti arī nopietnāki gaļas gabaliņi. Daudz esam ierosinājuši marinēt gaļu pašiem, jo tāda gaļa ir visgardākā. Tomēr ir dažas kļūdas, ko bieži mēdz pieļaut, gatavojot marinādes un marinējot pašu gaļu. Kādas tās ir, un kā no tām izvairīties?

Jāatgādina, ka bez pieminētajām lietām, vienmēr nepieciešams izlasīt noskatīto recepti līdz galam. Tas palīdzēs ne tikai neaizmirst kādu būtisku sastāvdaļu, bet arī zināt, cik ilgi un kā jāgatavo gaļa. Tāpat jāatceras, ka gaļa ir delikāts produkts un tai ir vajadzīga piemērota uzglabāšana ledusskapī.

Iedvesmu dažādām marinādēm var smelties šajā rakstā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!