Lai arī neesmu paradusi katru dienu ēst maizi, tomēr laiku pa laikam sakārojas kāds rieciens, tad nu tiek meklēts tas labākais veikalu plauktos, tomēr doma par mājās ceptu maizi vienmēr šķitusi vilinoša. Līdz šim manas attiecības ar maizes cepšanu bijušas tik vien, kā izmantojot gatavos maizes cepšanas maisījumus, kas patiesībā nelika vilties, taču maize, kuras sastāvdaļas salicis kopā pats, noteikti ir ar pievienoto vērtību. Tieši tāpēc devos pie maizes cepšanas lietpratējas Elīnas Bogušas no ''Beķerfeja'', kas ikdienā cep ne tikai maizi, bet arī gardas kūkas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit