sīpolu gredzeni
Foto: Shutterstock
Uzkodu piedāvājumā bāros, krodziņos nereti uzmanību pievērš sīpolu gredzeni, kas gluži kā čipsi neļauj apstāties pie pirmā kumosa – gribas vēl un vēl, un dažreiz jau arī vajag ļauties šim kārdinājumam. Sīpolu gredzenus var dabūt ne tikai sabiedriskās ēstuvēs, bet var arī mājās pagatavot dievīgi gardus – lūk, padomi, kā to īstenot!

Sīpolu gredzenu gatavošanai vajadzēs lielos, bālos sīpolus, jo no tiem izdosies pagatavot gana lielus gredzenus. Kad sīpols sagriezts biezās ripās, atdali katru ripiņu atsevišķi, lai būtu vieglāk apviļāt mīklā un panējumā.

Sagrieztos sīpolu riņķus liec aukstā sālsūdenī uz 30 minūtēm ievilkties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!