grils šašliks grilēšana
Foto: Shutterstock
Tuvojoties gada lustīgākajiem svētkiem, kļūst arvien aktuālāks jautājums – ko celt Jāņu galdā. Kā jau vienmēr, viena no neatņemamām svētku galda sastāvdaļām ir cepta gaļa. Tās gatavošana uz atklātas uguns ir sena kā pasaule, tomēr, lai pārsteigtu Jāņa bērnus ar izcilu šašliku, ir jāņem vērā daži noteikumi.

Rimi Gardēži komandas uztura speciāliste Inga Pūce ir pārliecināta, ka izcili garda šašlika pagatavošana balstās uz četriem pīlāriem, kur katram ir būtiska nozīme procesā.

Piemērotākā gaļas gabala izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!