marinādes burciņas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vasara un grilēšanas sezona nekur nav pazudusi. Saulainajās dienās nenoslinko un iemarinē gaļu, lai pēc tam pagatavotu maltīti svaigā gaisā – gatavojot uz labi izkurināta grila. Ja meklē jaunas garšas, lūk, septiņas marinādes, kas būs piemērotas liellopa, cūkas, vistas gaļai!

Krēmīga kokosriekstu marināde

Sajauc kokosriekstu pienu (160 ml) ar saspiestu ķiploka daiviņu, cukuru (2 TK), zivju mērci (2 TK), eļļu (2 ĒK) un mazliet koriandra lapiņām (1 ĒK). Visas sastāvdaļas salej vai saber burciņā un kārtīgi sakrati. Iegūsi pēc kokosriekstiem un koriandra smaržojošu marinādi, kas būs ideāli piemērota, lai iemarinētu grilēšanai paredzētu vistu vai zivis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!