vārītais krēms
Foto: Shutterstock
Vārītais krēms ir viens no konditorejas zināšanu svarīgākajiem elementiem. Ja kaut reizi dzīvē plānots pagatavot eklērus, vēja kūkas vai ogu tarti, kuras pamatnē ir šis krēms, tad tā pagatavošanas mākslu ir vērts apgūt.

Svarīgākais, kas jāzina par vārītā krēma gatavošanu – viss ir jādara secīgi, klausot receptes norādījumiem. Tā panāksi, ka krēms izdosies ideāls un nesaies kunkuļos. Kad klasiskā vārītā krēma māksla būs apgūta, varēsi eksperimentēt un pagatavot šokolādes vārīto krēmu vai citronu krēmu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!