kārtainā mīkla smalkmaizītes
Foto: Shutterstock
Neviens eklērs nebūtu tik kārdinošs bez plaucētās mīklas palīdzības. Tas pats attiecas uz sāļajām plaucētās mīklas uzkodām un ar saldu krēmu pildītajām vēja kūkām. Lai nebaidītos šos gardumus gatavot mājās, jāpiešaujas un jāatrod īstā mīklas recepte.

Ideālie plaucētās mīklas kārumi, pēc izcepšanas krāsnī, kad tie piebriest un maina formu, ir čagani, ar tukšu vidu un tajos var iepildīt visdažādākos krēmus. Plaucētajai mīklai būs vajadzīgas pareizās sastāvdaļu proporcijas un pacietība, jo darba trauks šoreiz ir nevis bļoda un putojamā slotiņa, bet gan katliņš, kas uzlikts uz plīts.

Vajadzīgās sastāvdaļas:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!