smilšu mīkla keramiskās pupiņas
Foto: Shutterstock
Recepte ar smilšu mīklu būs izdevusies tad, ja pati mīkla būs labi pagatavota. Tai jābūt trauslai, viegli kraukšķīgai, bet ne pārāk sausai un noteikti ne tik biezai, ka ar dakšiņu grūti nokniebt gabaliņu. Kā pagatavot ideālu smilšu mīklu? ''Tasty'' kā jau vienmēr noslēpumu nav.

It kā jau smilšu mīkla tiek uzskatīta par vienu no vieglāk pagatavojamām mīklām konditorejā, un tomēr, nereti tā neizdodas tik perfekta. Visbiežāk nav pieļautas rupjas kļūdas, bet vienkārši nav bijušas zināmas dažas nianses, piemēram, ka sviestam jābūt aukstam vai ka mīklai jāpastāv kādu laiku ledusskapī. Tieši tāpēc ''Tasty'' nāk talkā ar padomiem, ko un kā tad galu galā pareizi darīt ceļā uz ideālo smilšu mīklu.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!