Pīrāgi, kas kūst uz mēles: 10 izcila maltās gaļas pildījuma radīšanas baušļi
Foto: Shutterstock
Vai atceries, kāds bija pirmais jautājums, ko uzdevi vecmāmiņai, redzot, ka viņa no plīts velk ārā plāti ar kūpošiem pīrādziņiem? Man šķiet, ka lielākā daļa no jums, gluži tāpat kā es, gribēja noskaidrot, kas tad pīrādziņiem "vēderā", jo pildījums neapšaubāmi ir svarīgākā sastāvdaļa, kas nosaka pīrāgu izdošanos vai gluži pretēji – neizdošanos.

Tādēļ iegaumē šos desmit baušļus, lai nākamreiz, kad cepsi pīrādziņus, tev izdotos pagatavot izcili gardu un sulīgu maltās gaļas pildījumu.

Pirmais bauslis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!