Siļķe "kažokā" jeb vienkārši "šuba"*, kā to dēvē šo salātu dzimtenē Krievijā, pēc savas būtības ir vienkāršs vārītu dārzeņu un siļķes kārtojums, bet mūsdienās ierasts, ka šīs izskatīgais, sātīgais un gardais ēdiens tiek gatavots un celts galdā īpašās reizēs. Pavārgrāmatās un internetā ir atrodamas daudzas un dažādas variācijas par tēmu siļķe "kažokā", bet kā izvēlēties īsto svētku galda rotu?
Mums, kā allaž, ir noderīgi padomi, kas palīdzēs neapjukt plašajā piedāvājumā un svētkiem par godu pēc klasiskas shēmas pagatavot izcili gardu siļķi "kažokā".
Nedaudz vēstures
Sarakstu karuselisKartupeļiSalātiBietesBurkāniOlasSiļķeSkābais krējumsZivju un jūras produktu salātiMajonēzeSīpoliSvētku galdsDienas padoms
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit