Foto: Shutterstock
Katram saldētavas krājumos noteikti ir kāds gaļas gabals, kurš var lieti noderēt reizēs, kad slinkums doties uz veikalu vai maciņā līdz algai palikuši vien pāris eiro. Kaut šķiet, ka gaļas sasaldēšana un atkausēšana nav nekāda lielā māksla, tā nebūt nav.

Ja neievērosi vairākus svarīgus priekšnosacījumus, cerētā maltīte var izpalikt, jo sausais, pelēkais atkausētās gaļas gabals nebūs izmantojams pat kaķa vakariņu tiesai. Uzzini, kā gaļu pareizi sasaldēt, cik ilgi to drīkst uzglabāt un kā rīkoties, lai, atkausējot saldētu gaļu, zudumā ietu pēc iespējas mazāk sulas un citu vērtīgu vielu.

Kā pareizi sagatavot gaļu saldēšanai?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!