Pats labākais – kad apgūta pamatrecepte, iespējams variēt ar sviesta krēma garšām. Pievienojot izkausētu un atdzesētu šokolādi, iegūsi šokolādes sviesta krēmu. Bet ar kokosriekstu, mandeļu vai kādu citu ekstraktu iegūsi šīs garšas. Svarīgākais, ko der atcerēties, pirms vispār ķeries pie darba – visām mitrajām sastāvdaļām jābūt vienādas temperatūras. Ja kāda no tām būs siltāka par sviestu, tas izkusīs un sviesta krēms nebūs vienmērīgs, ieteikts grāmatā "Ēdiena gatavošana. Veidi & piederumi" (Zvaigzne, 2010).
Šim sviesta krēma variantam vajadzēs ne vien sviestu, bet arī cukura sīrupu (ierastā pūdercukura vietā), kā arī olu baltumus. Tas tāpēc, ka šādā veidā sviesta krēms veidojas vienmērīgāks.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit