harčo zupa
Foto: Shutterstock
Aromātiskā, sātīgā un sildošā harčo zupa ir kā radīta tām reizēm, kad gribas kārtīgi sasildīties. Šis gruzīnu virtuves tradicionālais ēdiens ne velti ir kļuvis populārs daudzviet ārpus tā dzimtenes robežām, jo tie, kam reiz palaimējies nobaudīt prasmīgi pagatavotu harčo zupu, noteikti vēlēsies atkārtot šo garšīgo pieredzi vēl un vēl.

Bet, lai baudītu gardo virumu, nebūt nav ik reizi jādodas uz Kaukāza virtuves restorānu, jo, ievērojot vairākus nosacījumus, itin gardu, gruzīnu virtuves labākajās tradīcijās ieturētu harčo zupiņu vari pagatavot arī savā virtuvē. Knifiņus, kas jāņem vērā, gatavojot harčo, iesaka portāli "Edim doma" un "O vkuse".

Kas ir harčo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!