Pirms sīvos sīpolus sakapāt, vispirms der sagatavoties un noskaidrot, kā panākt, lai nelietu gaužas asaras, darbojoties ar to griešanas darbiem. Svarīgi ir arī iemācīties tos veikli sakapāt, gluži, kā to dara šefpavāri. Bet pēc tam jau var prātot, ko vēl garšīgu un iespaidīgu sagatavot no lētā dārzeņa – sīpolu gredzenus, marinētus sīpolus piedevām vai karamelizētus sīpolus pasniegšanai ar kādu cauraudzīša gabaliņu.
Un ja nu ar to nepietiek, zināšanas var atsvaidzināt arī citā jomā – iepazīstoties ar dažādajiem sīpolu veidiem un to pielietojumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit