Ērkšķainais ceļš līdz nevainojamām kotletēm sākas ar gaļas izvēli. Šajā brīdī nekādā gadījumā nevajadzētu nokļūdīties, jo tad viss tālākais darbs būs vējā. Lai nāktu tev talkā, uzklausījām virtuves guru Mārtiņa Sirmā viedos padomus par to, kas būtu jāņem vērā, izvēloties malto gaļu. Šaja noderīgajā rakstā uzzināsi, kādēļ viņš iesaka labāk malt gaļu pašam un kādai vajadzētu izskatīties kvalitatīvai maltajai gaļai, ko droši var nest mājās no veikala vai tirgus.
Maisā, uz cepamā papīra vai pannā – vai zini, kā izcept visgardākās kotletes? Lai darītu galu kaismīgajiem strīdiem par to, kā tad tās būtu pareizi gatavojamas, "Tasty" komanda nolēma veikt kotlešu eksperimentu. Rezultāts bija visai negaidīts un pierādīja, ka ne vienmēr tas, kas acij tīkamāks un pierastāks, ir arī garšīgāks. Vairāk par šo neparasto eksperimentu un mūsu secinājumiem uzzināsi šajā rakstā.