putukrējums tasīte saldais ēdiens deserts
Foto: Shutterstock
Gaisīgs no auksta saldā krējuma saputots putukrējums var būt pamats ne vien ātriem desertiem, bet arī kādam gaisīgam krēmam. Bieži vien par īpašām putukrējuma garšām nedomājam – saldajam krējumam pievienojam vien cukuru vai vaniļas cukuru, strauji saputojam un pasniedzam desertā. Taču ar garšvielu palīdzību arī šo vienkāršo gardumu var pārvērst līdz nepazīšanai. Piemēram, ar kādu garšvielu, kas sarindojušās virtuves plauktiņā.

Muskatrieksts, kanēlis un pat ingvers pārvērtīs gaisīgos krējuma mākoņus par ko īpašāku. Lūk, sešas garšvielas, kuras pa šķipsnai vien vari pievienot putukrējumam, lai radītu neaizmirstamas garšas desertu!

Kanēlis. Viena no klasiskākajām izvēlēm, lai papildinātu putukrējumam pievienoto ābolu vai bumbieru garšu. Putukrējumu, kam pievienots kanēlis, pasniedz ar siltajiem desertiem, piemēram, augļu sacepumu, ceptiem āboliem vai kādu kūku, iesaka "Thekitchn".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!