Vienkāršus sāļos un saldos pīrāgus var sacept, ja proti pagatavot pārslaino, lielo pīrāgu mīklu. Šim pašam mērķim un gardiem groziņiem noderēs drupačainā smilšu mīkla, kas tā vien kusīs mutē. Jau pieredzējušākie mīklu gatavotāji var ķerties pie nopietnākām lietām – kārtainās mīklas un plaucētās mīklas gatavošanas.
Mēļo, ka ikviens, kas iemācījies pagatavot ideālu kārtaino mīklu, svētdienas rītos mājiniekus priecē nevis ar pankūkām, bet karstiem un mutē kūstošiem kruasāniem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit