Ja vaicāsi konditoram, tas noteikti apstiprinās, ka plaucētā mīkla un eklēri noteikti nav tas sarežģītākais konditorejas izstrādājums. Atšķirībā no franču makarūniem, kruasāniem no pašgatavotas mīklas un citiem smalkiem izstrādājumiem, ar eklēru pagatavošanu vajadzētu tikt galā jebkuram. Arī mūsu meistarklases vadītāja Ina Poliščenka, kas ir restorāna ''Ferma'' konditore un Restorānu servisa skolas pasniedzēja, atzīst, ka šī brīža eklēru ''bums'' ir fenomenāls. Taču kā jau jebkura aktualitāte, arī eklēri ar laiku izies no modes, un to vietā ienāks kas cits. Kas tas varētu būt? Inas minējums ir spāņu populārais kārums ''churros'' – eļļā vārīts mīklas izstrādājums.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit