vistas šašliks ēdiens
Foto: Shutterstock
Ja vēlies nobaudīt nevainojami gardu un sulīgu šašliku, atceries, ka viss sākas ar marinādi. Padomdevēju šai jomā netrūkst, jo teju katram ir viedoklis par to, kas būtu pievienojams gaļai, lai rezultātā šašlika gabaliņi būtu mutē kūstoši. Ne reizi vien ir dzirdēts, ka daudzās marinādēs klātesošais etiķis var sausināt gaļu, padarot to sīkstu un nebaudāmu. Bet, kādas tad ir marinādes sastāvdaļas, kas palīdzēs mīkstināt gaļas šķiedras?

Ja esi apjucis plašajā padomu jūrā un nezini, ar ko šašlika marinādē aizstāt etiķi, piedāvājam desmit pārbaudītas vērtības, kas neliks vilties nevienam cepējam un ēdājam.

Minerālūdens–sojas marināde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!