lavaša čipsi uzkodas
Foto: Shutterstock
Tur, kur ir alus, ir arī čipsi. Ja doma iegādāties čipsu pakas veikalā nevilina, bet skaidri zināms, ka bez tiem uzkodu plate šķitīs nepilnīga, aizlienē šo ideju un pavisam vienkārši pagatavo kraukšķīgās plāksnītes pats, turklāt no lavaša.

Kartupeļu čipsu gatavošana gan prasīs vairāk laika, taču, ja ir luste ko tādu izmēģināt, padomus šim darbiņam var smelties šeit. Krietni vienkāršāka un ne mazāk gardāka kraukšķīgo uzkodu alternatīva, kas nav smādēta arī Līgo svētkos, ir lavaša čipsi.

Viss, kas tev vajadzīgs, ir lavašs, olīveļļa, sāls un garšvielas pēc izvēles. Ļoti labi garšos apbārstīti čipsi tikai ar sāli un maltiem pipariem, bet dažādi garšaugi par sliktu arī nenāks, piemēram, kaltētas dilles, baziliks, kāds zaļumu sajaukums, ķiploku sāls, karijs, čili u.tml.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!