Nav jau liela skāde, ja pūdercukuru vajag kāda našķa pagatavošanai, kur nekas slikts nenotiks, ja cukura graudiņi būs lielāki, taču virtuļu, žagariņu un kūku pārkaisīšanai ar to līdzēts nebūs, turklāt ir receptes, kur nepieciešams tieši pūdercukurs arī mīklas gatavošanā. Kādu reizi šāda situācija pagadījās arī man, taču, aplūkojot virtuves palīgierīču sastāvu, nolēmu izmēģināt blendera piemērotību šim darbam, un rezultāts patīkami pārsteidza.
Šajā gadījumā pūdercukura iegūšanai derēs krūzes blenderis vai mazais rokas blenderis, kas smalcināšanas laikā ir noslēgtā traukā, pretējā gadījumā cukura putekļi izkaisīsies pa visu virtuvi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit