Foto: Shutterstock
Sulīga vistiņa ar apetītlīgi zeltainu, kraukšķīgu garoziņu ir bezgala kārdinoša, turklāt ar to var mieloties gan tie, kas vienkārši vēlas panašķēties ar ko garšīgu, gan sporta draugi un tievētaji. Tiesa gan, ja “sēdi uz diētas”, kraukšķīgo ādiņu labāk atdod draugam, izbaudot vien maigo gaļu, kas slēpjas zem tās. Šoreiz skaidrosim, kā pagatavot vistu ar zeltainu garoziņu, kas ne vien garšo debešķīgi, bet arī veic svarīgu uzdevumu – cepšanas laikā pasargā vistas gaļu no izkalšanas, nodrošinot nevainojamu gala rezultātu.

Uzzini vienkāršus, bet noderīgus ieteikumus, un atklāj galvenos priekšnosacījumus, kas jāievēro, lai ceptas vistas garoziņa būtu perfekta – zeltaina un kraukšķīga, bet gaļa – sulīga.

Pareizā cepamtrauka izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!