Tieši tāpēc, ka redzētas un ēstas visdažādākās Napoleona kūkas, var rasties jautājums – kāda tad ir klasiskā recepte un kā tā pagatavojama? Obligāts priekšnosacījums ir kārtainās mīklas plāksnes, turklāt ļoti plānas un daudz. Tieši daudzās kārtu kārtas sarežģī kūkas pagatavošanu, jo katra jācep atsevišķi, un tas arī ir lielākais laika zaglis kūkas cepšanā. Vēl ne mazāk svarīga sastāvdaļa ir vārītais krēms, kas katru kraukšķīgo kārtiņu papildina ar zīdainu pieskārienu.
Daudzās kūkas kārtas varētu mulsināt un mudināt ķerties pie darba, tomēr viss, kas jāpagatavo, ir mīkla un krēms. Viss pārējais jau ir darbs pie kārtu cepšanas, salikšanas un krēma smērēšanas, taču arī tas nav nemaz tik sarežģīti, vairāk laikietilpīgi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit