Gatavojot brango lomu, nenāks par ļaunu paturēt prātā Mārtiņa Rītiņa leģendāro teicienu, ka: "Nekas, pilnīgi nekas nevar būt sliktāks par pārceptu zivi!"
Par laimi, ir vairāki paņēmieni, kā panākt, lai lasis gan pannā, gan cepeškrāsnī ceptos vienmērīgi un lielākā gabalā neveidotos pārceptas vietas, vidum paliekot jēlam. Tālāk stāstīsim, kā pareizi cept lasi, lai tas izdotos nepārspējami sulīgs, un atklāsim, kādas ir labākās piedevas, ko izvēlēties maigās laša gaļas papildināšanai, lai nenomāktu šīs zivs delikāto aromātu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit