Mums ir lielisks un praksē vairākkārt pārbaudīts padoms, kā rīkoties, lai vienā gabalā cepts lasis vienmēr izdotos nevainojams, nezaudējot ne pilīti no sava sulīguma.
Šī cepšanas veida panākumu atslēga ir sāls. Un nekas cits. Arī bez jebkādām piedevām un marinādēm, šādā veidā gatavots lasis vienmēr izdosies ļoti garšīgs. Neatsverams šīs metodes pluss ir arī ērtums, jo nevajadzēs ķēpāties un tērēt laiku, pūloties sagriezt lasi glītos steikos vai cept eļļā uz pannas, piepildot virtuvi ar kodīgiem dūmiem, bet pēcāk tīrot taukiem nosprakšķinātās virtuves flīzes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit