Četras zupas tauku 'dedzināšanai' un uztura speciālistes komentārs
Foto: Shutterstock
Tie, kam nav palaimējies piedzimt ar dabas dotu ātru vielmaiņu, zina, cik grūta ir cīņa, cenšoties nemitīgi kontrolēt svaru un mēģinot zaudēt kaut pāris kilogramus, kas spītīgi uz palikšanu iekārtojušies, šķiet, pašās redzamākajās vietās. Liesie, bezgaršīgie produkti jau ir apnikuši līdz nemaņai un sprūst kaklā, gar acīm metas raibs, cenšoties saskatīt uz iepakojuma sīkiem burtiņiem uzdrukāto produktu sastāvu, un galva reibst, mēģinot bez kalkulatora palīdzības sarēķināt galvā šodien uzņemtās un iztērētās kalorijas. Vai tiešām nekādā veidā nav iespējams atvieglot šo nemitīgo riņķa danci?

Izrādās, risinājums ir, turklāt ļoti vienkāršs un garšīgs – zupas, kas palīdzēs tev atbrīvoties no nīstās "ziemas riepas". Šoreiz ieteiksim "Hochu" speciālistu ieteiktas vienkāršas receptes: sīpolu, seleriju un ķirbju zupas, kā arī veselīgo Minesotas klīnikas zupu no "Tasty" recepšu krājumiem.

Kādēļ liesās zupas palīdz "dedzināt" taukus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!