zivs ceptas zivs cepšana panna gatavošana
Foto: Shutterstock
Pēc gada nogales cepešiem un karbonādēm tā vien kārojas ko pamainīt ēdienkartē, gaļu aizstājot ar zivīm. Pannā ceptas zivis ir ģeniāli vienkāršs un ātri pagatavojams ēdiens. Diemžēl asari, raudas, ķīši, plauži un daudzas citas gardas zivtiņas ir ļoti asakainas, tādēļ daudzi tās izvairās cept, izmantojot vien zivju zupas vai buljona gatavošanai. Mums padomā ir viltība, kā sagatavot zivis cepšanai, lai, tās ēdot, asakas nebūtu jūtamas.

Kā tad rīkoties, lai mielojoties ar ceptām zivīm, nebūtu jāuztraucas par to, ka kāda asaka var aizklejot neceļos, sagādājot pagalam nepatīkamus brīžus.

Vispirms zivis notīra un izņem iekšas. Noderīgus padomus, kas atvieglos zivju tīrīšanu, uzzināsi, izlasot šo padomrakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!