Mēs iesakām rītu sākt ar glāzi svaigi spiestas sulas un kādu spēcinošu putru. Šajā rakstā uzzināsi viltības, kā pareizi pagatavot piecas populārākās putras, lai tās garšotu gluži kā bērnībā baudītās.
Kad putra paēsta, laiks organismu apgādāt ar enerģiju, pagatavojot kādu kreftīgu olu ēdienu. Te skaidrojām, kā pagatavot pufīgu omleti franču gaumē, šajā rakstā atklājām, kā vārīt olas, lai tās būtu viegli nolobāmas, bet te vari apgūt gaisīga olu kulteņa knifiņus. Izcils olu sabiedrotais allaž ir bijis bekons. Kā rīkoties, lai šķēlītes izdotos zeltainas un nevainojami kraukšķīgas, lasi te.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit