brokastis
Foto: Shutterstock
Tieši brokastis ir tā ēdienreize, kas steidzīgajos un stresa pilnajos darbdienu rītos dabū ciest visbiežāk, jo nereti esam spiesti mesties ārā pa durvīm, pat nepaspējot izdzert kafiju, kur nu vēl izcept omleti vai pagatavot putru. Tādēļ brīvdienas ir īstais brīdis, kad vari atgūt pa nedēļu iekavēto, mierīgā un relaksētā gaisotnē pagatavojot patiešām karaliskas brokastis vairākās kārtās.

Mēs iesakām rītu sākt ar glāzi svaigi spiestas sulas un kādu spēcinošu putru. Šajā rakstā uzzināsi viltības, kā pareizi pagatavot piecas populārākās putras, lai tās garšotu gluži kā bērnībā baudītās.

Kad putra paēsta, laiks organismu apgādāt ar enerģiju, pagatavojot kādu kreftīgu olu ēdienu. Te skaidrojām, kā pagatavot pufīgu omleti franču gaumē, šajā rakstā atklājām, kā vārīt olas, lai tās būtu viegli nolobāmas, bet te vari apgūt gaisīga olu kulteņa knifiņus. Izcils olu sabiedrotais allaž ir bijis bekons. Kā rīkoties, lai šķēlītes izdotos zeltainas un nevainojami kraukšķīgas, lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!