Kēnigsbergas klopši (Königsberger Klopse) ir viens no populārākajiem vācu virtuves ēdieniem, kas joprojām ir atrodams daudzu Vācijas kafejnīcu un pat restorānu ēdienkartēs. Par klopšu popularitāti liecina arī tas, ka tie konservētā vai pusfabrikātu veidā ir nopērkami daudzos Vācijas veikalos.
Kaut mūsdienās pilsētas nosaukums ir cits, un arī tās vaibsti laika griežos stipri vien mainījušies, Kēnigsbergas klopšu recepte ir un paliek nemainīgi garda vēstures liecība, tādēļ šodien skaidrosim, kā pagatavot šo leģendāro ēdienu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit