Bavārija, vācu ēdieni, desiņas, kupāti, štovēti kāposti
Foto: Shutterstock
Ne viens vien atceras, ka padomju laikos debešķīgi gardus kupātus varēja nobaudīt leģendārajā Skrīveru kafejnīcā "Klidziņa" pie Daugavpils šosejas, kur tos pasniedza elegantā vienkāršībā – ar vārītiem rīsiem, marinētu sīpolu šķēlītēm un tomātu mērci. Tie, kam palaimējies nobaudīt šo episko garšu salikumu, kupātus, visticamāk, ir iemīlējuši uz mūžu un izmēģinājuši visus veikalos nopērkamos veidos, meklējot "to" – īsto garšu.

Ja tā arī nav izdevies starp dažādu ražotāju piedāvātajām desiņām atrast tādas, kas apmierinātu visas tavu garšas kārpiņu prasības, tad ir laiks iemēģināt roku kupātu gatavošanā mājas apstākļos! Pārbaudītu kupātu gatavošanas recepti iesaka un ar noderīgiem padomiem dalās mūsu lasītāja Aļona Tomiļina.

Kā sagatavot gaļas masu kupātiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!