Ieraksti sociālajos tīklos, kur cilvēki dalījušies pieredzē, vēsta, ka maltīšu plānošana tievētājiem ļauj ieekonomēt krietni daudz laika, naudas un klapatu, bet, rodas jautājums, vai, gatavojot reizi nedēļā, piemēram, svētdien, līdz nākamajai piektdienai ēdiens nezaudē savu uzturvērtību un, pat vēl vairāk, nekļūst veselībai kaitīgs?
Lasi tālāk, lai uzzinātu, gan speciālistu ieteikumus un iespējamās programmas, kā to darīt, gan reālu cilvēku pieredzi, plānojot savu nedēļas uzturu.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit