Sangrita ir pikants vairāku sulu sajaukums – bezalkoholisks kokteilis, kuru jāmalko kopā ar tekilu. Kaut nosaukumi ir līdzīgi, sangritai nav nekāda sakara ar spāņu iecienīto sangriju, kas ir viegli alkoholisks kokteilis ar vīna un augļu piedevu.
Kā skaidro "Food republic", parasti sangritas pamatu – sulu sajaukumu, sagatavo lielākā traukā, tad lej glāzēs, lai katrs varētu pievienot sāli un Tabasko mērci vai čili piparu pulveri pēc saviem ieskatiem. Pēc garšas sangrita ir ļoti patīkams balanss starp starp saldu, sāļu, spirdzinošu un pikantu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit