Pareizās izejvielas īstajā traukā
Cik saimnieču, tik ievārījuma recepšu, knifu un padomu izcila rezultāta iegūšanai. Jebkurā virtuvē lieliska ievārījuma pamatā ir aromātiskas, sulīgas un nobriedušas izejvielas. Svarīgi atcerēties, ka jāizmanto tieši tik daudz cukura, cik norādīts receptē. Ja cukura būs par daudz, ievārījums garšos šķebinoši saldi, ja par maz – var gadīties, ka tas nesaglabāsies visu ziemu, jo vai nu vāciņš "uzsprāgs", vai arī burkā sāksies fermentācijas process. Tomēr izcila ievārījuma pagatavošanai ir svarīgas ne tikai izejvielas, bet arī pats gatavošanas process. Būtiska nozīme ir traukam, kurā ievārījums tiks gatavots.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit