Paipalu olas, vārītas paipalu olas, nevārītas paipalu olas
Foto: Shutterstock
Vai zinājāt, ka paipalu olas pirms vārīšanas jāmaisa? Paipalu fermas "Rīta putni" līdzīpašnieks Bruno Cīrulis dalās ar noderīgiem trikiem un pārbaudītiem padomiem paipalu olu vārīšanā.

"Paipalu oliņas, vismaz "Olalā" paipalu oliņas noteikti, ledusskapī vispār labāk neturēt. Ledusskapī visi produkti paliek mazliet garšā līdzīgi. Turklāt, ja aukstas olas liks vārīt, tām būs šoks, būs grūti nolobīt un dzeltenums nebūs vidū. Mēs iesakām turēt paipalu olas istabas temperatūrā, būs ilgi svaigas tāpat un labāk garšos.

Lobīšanas mākslas pamatā ir ūdens – jā, daudz kas no ūdens atkarīgs. Nevar izlaist nevienu no vārīšanas etapiem, un tie ir šādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!