Foto: Arnis Rugājs
Tev arī negribas trīsreiz dienā gatavot no nulles? Tad vērts ieklausīties žurnālistes Ilmas Rugājas pieredzē. Ilma domā saimnieciski un sagatavo gaļu vairākām ēdienreizēm uz priekšu. No gaļas sagatavēm var ātri pagatavot dažādus ēdienus – uz maizes liekamu pavalgu, zupu, mērci, sautējumu… Ilma stāsta, kā gatavot sautētu gaļu, kas būs lielisks pamats vairākām ģimenes pusdienām un vakariņām.

Kas nepieciešams


Pirmkārt, gaļas gabals. Jēga ķerties klāt šim darbam ir tad, ja gaļas gabals ir ap 1 kg. Bet saprātīgāk tomēr operēt ar 1,5 – 2 kg. Vispiemērotākais gabals būs cūkas kakla karbonāde. Sautēšanai nedaudz taukuma nāk tikai par labu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!