Foto: Nameda Astašova
Nameda Astašova "Facebook" grupā "No Vegan Latvija" šo lielisko recepti publicējusi ar nosaukumu "Vakarāda". Nudien, cepetim ir jābūt sulīgam un ar burvīgu treknumiņu, bet ādiņa! Bet tās bauda nav pilnīga, un ādiņai ir jābūt superkraukšķīgai. Nameda ir atklājusi kraukšķīgas cepeša ādiņas noslēpumu un labrāt dalās ar to ar visiem gaļēdājiem. Nameda saka: "Šito triku sen izlasīju kādā ārvalstu portālā. Neticēju līdz nepamēģināju! Un tagad sanāk vienmēr."

Cūkas pavēderes ādai iegriež ādu, rombiņos vai kā patīk.

Tad ādas pusi tur zem verdoša ūdens, lai iegrieztie rombiņi mazliet paveras (malas sāk viegli skruļļoties).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!