tomātu biezzupa
Foto: Shutterstock
"Krēmzupas var būt ļoti aromātisks un vērtīgs ēdiens, tikai reizēm tās tiek gatavotas kā šķidrāks sablendētu dārzeņu biezenis, kā smūtijs, kuru apēdot, mēs nesaņemam sāta sajūtu un jau pēc neilga laika atkal esam izsalkuši. Reizēm sātīgumam pievienojam saldo krējumu, bet vai tas vienmēr ir nepieciešams?" jautā Ārija Avota (@arija_avota_recipes), interaktīvās pavārgrāmatas iesācējiem "Mana mīļākā pavārgrāmata" autore. Lūk, kādi ir Ārijas Avotas pieci ieteikumi, lai krēmzupa izdotos garda un sātīga.

Krēmīgumam pievieno lēcas

Gatavojot krēmzupu, pievieno lēcas, vislabāk nelobītās. Sablendētas, tās zupai piešķirs gan krēmīgumu, gan skaistu krāsu, vērtīgas uzturvielas, kā arī izteiksmīgu tekstūru. Tās arī nodrošinās ilgāku sāta sajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!