Food prep jeb pārtikas iepriekšēja sagatavošana un sadalīšana porcijās, pateicoties pandēmijai, ir kļuvusi ļoti aktuāla. Tie, kas šo veidu piekopa jau agrāk, var dot vērtīgus padomus iesācējiem un pie sevis nosmīkņāt, ka viņu ikdiena pēkšņi kļuvusi trendīga.
Gluži kā visam šajā dzīvē, arī par food prep tiek lauzti šķēpi. Viena puse uzskata, ka, ēdot vakardienas ēdienu, cilvēks barojas ar atkritumiem, bet otra puse dalās pieredzē par to, kurš ēdiens kļūst vēl gardāks, ja nostāvas.
Par šo tēmu netrūka arī skaļu diskusiju sociālajā vietnē "Twitter", ko atspoguļoja arī "Tasty" – lasi vairāk te.
PusdienasPannā cepts ēdiensVārīšanaProduktu saldēšanaPārtikas produktu uzglabāšanaSaldēšanaĒriks DreibantsŠefpavārs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit