Plaučola – tas skan cēli un izsmalcināti! Plaučola nav nekāda ikdienišķā ola – tā jebkuru brokastu pārvērš par branču. Vēl plaučola ir ļoti drosmīga, jo metas verdošā ūdenī pilnīgi plika, bez čaumalas bruņām. Un tas viss tādēļ, lai mēs nesteidzīgi varētu baudīt satriecošas brokastis.
Un ne jau tikai brokastis šī verdošā ūdenī izvārītā plikola bagātina. Pamēģini to pievienot, piemēram, griķiem, rīsiem, ceptiem dārzeņiem. Uztupini plaučolu uz porcijas, pārgriez uz pusēm un ļauj dzeltenumam izplūst pa šķīvi. Nenoēsties!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit