plaučola
Foto: Shutterstock
Tikt pie karaliskām brokastīm, kur galvenā spēlētāja ir plaučola, nav nemaz tik sarežģīti, kā sākumā šķiet. Galvenais, lai ir svaigas olas, verdošs ūdens un apņēmība. Ja nesanāks ar pirmo reizi, tad ar otro noteikti!

Plaučola – tas skan cēli un izsmalcināti! Plaučola nav nekāda ikdienišķā ola – tā jebkuru brokastu pārvērš par branču. Vēl plaučola ir ļoti drosmīga, jo metas verdošā ūdenī pilnīgi plika, bez čaumalas bruņām. Un tas viss tādēļ, lai mēs nesteidzīgi varētu baudīt satriecošas brokastis.

Un ne jau tikai brokastis šī verdošā ūdenī izvārītā plikola bagātina. Pamēģini to pievienot, piemēram, griķiem, rīsiem, ceptiem dārzeņiem. Uztupini plaučolu uz porcijas, pārgriez uz pusēm un ļauj dzeltenumam izplūst pa šķīvi. Nenoēsties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!