Kūkas garnēšana
Foto: Shutterstock

Kāpēc kūkas biskvīts iznāk tik ciets? Kāpēc putukrējums nekuļas? Kāpēc kēkss, kas krāsnī tik skaisti ceļas, vienā brīdī noplok un vidū vēl izrādās jēls? Kūku un kēksu cepšanas procesā reizēm bez visa tā salduma gadās arī pa rūgtam brīdim. Un tad sev jājautā: kāpēc man nesanāk? Ko es daru nepareizi? Kūku meistare Ilze Kupča, cepot kūkas diendienā un vadot meistarklases, novērojusi, ka ir kļūdas, ko pieļauj gandrīz visi iesācēji. No tām var mēģināt izvairīties!

Pazīsti savu tehniku

Ir jāpieazīst sava tehnika – mikseris, cepeškrāsns, kūku formas. Visam ir nozīme!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!