Kāpēc kūkas biskvīts iznāk tik ciets? Kāpēc putukrējums nekuļas? Kāpēc kēkss, kas krāsnī tik skaisti ceļas, vienā brīdī noplok un vidū vēl izrādās jēls? Kūku un kēksu cepšanas procesā reizēm bez visa tā salduma gadās arī pa rūgtam brīdim. Un tad sev jājautā: kāpēc man nesanāk? Ko es daru nepareizi? Kūku meistare Ilze Kupča, cepot kūkas diendienā un vadot meistarklases, novērojusi, ka ir kļūdas, ko pieļauj gandrīz visi iesācēji. No tām var mēģināt izvairīties!
Pazīsti savu tehniku
Ir jāpieazīst sava tehnika – mikseris, cepeškrāsns, kūku formas. Visam ir nozīme!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit