putukrējums uz kūkas
Foto: Shutterstock
Putukrējums šajās dienās strauji atgūst savu primāro jēgu: tikt pārliktam pāri svaigām zemenēm. Nē, nu protams, arī štopkūkas un kūkas vispār, maizes zupas, zemeņu, rabarberu un citi ķīseļi, nu, un daudz kas cits šajā pasaulē bez putukrējuma nav iedomājams. Baiss ir tas brīdis, kad laime ir tik tuvu, bet... nekuļas! Kāpēc putukrējums nekuļas un ko tagad darīt?

Nav pareizais putukrējums


Lai vispār varētu cerēt, ka putukrējums sakulsies kā nākas, jāizvēlas saldais krējums ar 35% tauku saturu. Un arī tie visi nav vienādi. Atrodi savu marku (un ceri, ka to ražos mūžīgi), ar kuru parasti nesanāk vilšanās, un pie tās arī turies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!