šašliks, marināde
Foto: Shutterstock

Grilēšanas sezona ir sākusies! Būs gan ļaudis, ka teiks, ka grilēšanai sezonas nav un marinēšanai – ne tik! Taisnība, gaļu marinējam visu gadu, un, ja kāds to gadījumā nedara, daudz ko zaudē. Marinētāja talants ir katram! Grilēšana – tas jau ir cits stāsts, bet viss sākas ar marinādi.

Marinētāji sēņotāji, marinētāji gleznotāji

Vispār reizēm liekas, ka latvietim marinēšana ir kaut kas līdzīgs sēņošanai – labākās marinādes receptes paliek ģimenē un uz visiem jautājumiem tev negribīgi atburkšķ kaut ko tādu: "Nu, bišķi kečupā apviļāju." Vai: "Nekas īpašs, 48 stundas paturēju kefīrā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!