Grilēšanas sezona ir sākusies! Būs gan ļaudis, ka teiks, ka grilēšanai sezonas nav un marinēšanai – ne tik! Taisnība, gaļu marinējam visu gadu, un, ja kāds to gadījumā nedara, daudz ko zaudē. Marinētāja talants ir katram! Grilēšana – tas jau ir cits stāsts, bet viss sākas ar marinādi.
Marinētāji sēņotāji, marinētāji gleznotāji
Vispār reizēm liekas, ka latvietim marinēšana ir kaut kas līdzīgs sēņošanai – labākās marinādes receptes paliek ģimenē un uz visiem jautājumiem tev negribīgi atburkšķ kaut ko tādu: "Nu, bišķi kečupā apviļāju." Vai: "Nekas īpašs, 48 stundas paturēju kefīrā."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit