sviests bļodā
Foto: Shutterstock
"Ņemam mīkstu sviestu..." "Saputo istabas temperatūras sviestu ar cukuru..." Bet ko darīt, ja sviests vēl ledusskapī, ciets un auksts?

Cik bieži tev ir gadījies, ka visa gatavošana un gardumu cepšana jāiepauzē tāpēc, ka recepte pieprasa sviestu istabas temperatūrā? Tādu, kas maizei pieplok kā zīda kleita miesai, tādu, kas kopā ar cukuru pārvēršas gaisīgā kaloriju mākonī.

Protams, var kalendārā ieplānot mafinu un kūku cepšanu un sviestu no ledusskapja izņemt laicīgi (tas nozīmē, vismaz 40-60 minūtes pirms gatavošanas), bet, ja iedvesma ir te un tagad, sviestam nāksies pielāgoties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!