Sāksim ar to, ka olas pareizi jāuzglabā, lai tās būtu derīgas solītās 4-6 nedēļas pēc izdēšanas. Un neticiet ledusskapju ražotājiem, kuri olu glabāšanas veidni ielikuši ledusskapja durvīs. Visdrošākā un atbilstošākā temperatūra olām ir tieši vidējais vai zemākais plaukts.
Ak, jā, vēl silti ieteicams olas pirms likšanas ledusskapī nemazgāt (tā tiek noārdīta aizsargplēve un olas ātrāk paliks vecas). Der atcerēties, ka olas elpo un laiž cauri gaisu, tātad arī smaržas un smakas, tādēļ nevajadzētu olas likt kopā, piemēram ar lakšu bunti vai kūpinātu zivi, ja vien nevēlies gatavot kūku ar šādu aromātu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit