Ceriņi, tēja
misc.foto: Shutterstock
Ja savu ceriņu pieclapīti atradi un apēdi, tad laime kādam laikam nodrošināta. Bet laimes jau nekad nevar būt par daudz. To vienmēr gribas paglabāt vēlākam laikam. Vēl var paspēt pagatavot ko saldu un smaržīgu no ceriņiem, lai mēs visi kļūtu mazliet laimīgāki.

Ceriņu tēja, ceriņu cukurs un ceriņu sīrups ir tās lietas, kas vēl labu laiciņu glabās šķietami nesaglabājamo un nenotveramo ceriņu garšu un smaržu un kas turklāt ir arī apēdama un izdzerama.

Īpaši ceriņu cukurs vēlāk darīs brīnumus. Neparasta garšas nots, smarža, kas uzvēdī un sākumā pat liekas neticama – ar ceriņu cukuru var uzburt īstus svētkus. To var pielikt pie trausliem cepumiem vai kūkas biskvīta, to var iekult putukrējumā, pielikt pie tējas – neparasti!

article.follow_us.text.intro article.follow_us.text.ending