ķirši
Foto: Shutterstock
Sācies ķiršu laiks! Kā teiktu dzejnieks – mēs esam kā strazdi, vienmēr ķirsī! Bet reizēm acis lielākas par vēderu. Kā uzreiz neapēstos ķiršus saglabāt svaigus un sulīgus apēšanai vēlākam laikam? Lūk, daži knifiņi.

Tikai skaistie un veselie

Kad atnesat ķiršus mājās, tos vispirms rūpīgi jāpārlasa. Te likums ir nežēlīgs, bet taisnīgs: izdzīvo tikai skaistie un veselie ķirši. Visus iebojātos ķiršus jāizmet, visus saspiestos pēc nomazgāšanas var savārīt ķīselī vai sulā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!