panna, cepškrāns, cepetis
Foto: Shutterstock
Ko es daru nepareizi? Šāda doma reizēm pārņem, kad ēdiens neizdodas, kā cerēts. Ir daudz lietu, ko varam darīt, lai ēdiens sanāktu garšīgāks. Un ir lietas, ko darīt nevajadzētu – šoreiz tieši par tām. Portāls "BuzFeed" apkopojis kļūdas, ko bieži pieļaujam virtuvē. Zinot tās un piedomājot, var viegli izvairīties. Būs vieglāk gatavot un rezultāts nepievils!

Pārblīvējam pannu

Ja pannā salikts par daudz, par skaisti apceptu ēdienu var nesapņot. Tā vietā, lai glīti un apetelīgi apceptos, ēdiens sāk sautēties, un izskatās bāls un neizcepies. Lai gan tas aizņem vairāk laika, ēdienu iesaka gatavot cepot pa daļām (īpaši cepot olbaltumvielām bagātus produktus – gaļu, zivis, pākšaugus utt.) – gan labāk izcepsies, gan garšīgāk izskatīsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!