Saprotama lieta, ka steidzīgajiem ir izdomāti buljona kubiņi, pārlej tik ar karstu ūdeni un gatavs! Taču tie, kas pagaršojusi paša vārīto buljonu, atšķirību pamana. To aromātu un garšas nianses, ko dod savā virtuvē vārīts buljons, var salīdzināt ar pašu vārītu ievārījumu un pašceptu ābolkūku.
Patiesībā buljona vārīšanai nevajag sazin kādu alķīmiķa grādu, tiesa, gatavošana prasīs laiku, bet, kad buljons gatavs to var pārvērst ne tikai zupā, bet arī sasaldēt nākamajai ēdienreizei.
Vistas buljonsDārzeņu zupasGaļas zupasZivju un jūras produktu zupasDārzeņu buljonsZivs buljonsVirtuves knifiPraktiski padomi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit