Šis ēdienu gatavošanas veids ir īpaši ieteicams tiem, kuri cenšas ēst veselīgi, jo podiņā jebkuru ēdienu var pagatavot praktiski bez taukvielām. Liec kārtām dažādus sezonas dārzeņus, pākšaugus, sēnes, gaļas gabaliņus vai malto gaļu, devīgi papildini ar garšaugiem un šauj krāsnī. Tā kā no dārzeņiem izdalīsies šķidrums, kurā gaļa izsautēsies īpaši aromātiska, tad ar ūdens pievienošanu pārspīlēt nebūtu ieteicams, it īpaši, ja podiņā tiek likti sulīgi dārzeņi kā, piemēram, tomāti vai paprika.
Ja vēlies, vari vēl lielākam garšu baudījumam pievienot podiņa saturam arī riekstus vai mandeles, žāvētas aprilkozes, rozīnes vai plūmes, kā arī kādu šļuku sausa baltvīna, karoti pesto, salsas vai citas mērces.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit